Листопад в м.Нур-Султан почався з кулінароно-музичного вечора від Посольства України в Республіці Казахстан на майданчику редакції "WE".
Захід передбачав дегустацію українських традиційних страв(голубці, лизні у торбі, деруни, крученики, млинці та багато іншого), які приготували дружини дипломатів Посольства та ресторан української кухні м.Нур-Султан «Мельниця».
На десерт Посол України Іван Кулеба провів майстер-клас з ліплення вареників з вишнями. Гості отримали можливість поуправлятися у приготуванні цієї української страви та взяти додому упаковані смаколики з рецептами.
Музичний супровід вечору забезпечив дует казахських народних інструментів (кобиз і жетиген) виконуючи українські й казахські пісні.
До заходу долучился представники креативної молоді м.Нур-Султан та казахстанські блогери.